Κύθηρα – Οργανωμένη Αεροπορική Εκδρομή

Εκδρομή στα Κύθηρα – Καλοκαίρι 2022

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ – 5ήμερο

Οι τοπικές γιορτές και τα πανηγύρια που διοργανώνονται στα Κύθηρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τις πτυχές της λαϊκής παράδοσης των Κυθήρων η οποία παραμένει μέχρι τις μέρες μας ζωντανή. Μη χάσετε τη γιορτή του Κρασιού στα Μητάτα, τα φημισμένα πανηγύρια της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας (24 Σεπτεμβρίου) και της Αγίας Ελέσας (1η Αυγούστου) κ.π.α.

Κύθηρα – 4, 5 και 8 ημέρες αεροπορικώς

Γενέτειρα κατά τον Ησίοδο της θεάς Αφροδίτης, πηγή έμπνευσης του ζωγράφου Jean Antoine Watteau και του ποιητή Charles Baudelaire, πνοή έκφρασης για την οπτική του Θ. Αγγελόπουλου . . .

Ένα νησί που η φύση προίκισε με μοναδικές ομορφιές. Κοιλάδες που καταλήγουν στη θάλασσα, βουνοπλαγιές ντυμένες στα πράσινα και άλλες βραχώδεις και άγονες, τρεχούμενα νερά, μαγευτικές παραλίες, όμορφα γραφικά χωριουδάκια, ντόπιες νοστιμιές, αρχιτεκτονική που ακουμπάει στην Ενετική τεχνοτροπία αλλά και σε στοιχεία της Κρήτης και της Μάνης . . .Ένας τόπος που κρύβει πολλά μυστικά και σας καλεί να τα ανακαλύψετε.Τα Κύθηρα ή Τσιρίγο, το νοτιότερο σημείο των Επτανήσων, βρίσκονται στην είσοδο του Λακωνικού κόλπου. Διατηρούν έντονη τη νησιώτικη φυσιογνωμία τους, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική να κυριαρχεί στους περισσότερους οικισμούς του νησιού, με τις βυζαντινές εκκλησίες και το ενετικό κάστρο που δεσπόζει στο λόφο πάνω από τη Χώρα.Οι τοπικές γιορτές και τα πανηγύρια που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τις πτυχές της λαϊκής παράδοσης των Κυθήρων η οποία παραμένει μέχρι τις μέρες μας ζωντανή. Μη χάσετε τη γιορτή του Κρασιού στα Μητάτα, τα φημισμένα πανηγύρια της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας (24 Σεπτεμβρίου) και της Αγίας Ελέσας (1η Αυγούστου) κ.π.α.