Παραμυθένια Μάλτα | 4 Μέρες Αεροπορικώς

5 Μοναδικές αναχωρήσεις στην “καρδιά” του καλοκαιριού, για να απολαύσετε το νησί των Ιπποτών, το νησί που έχει σχεδόν πάντα ήλιο, την Μάλτα!

Απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία και πρόγραμμα που συνδυάζει τις περιηγήσεις με τον έμπειρο συνοδό μας για να γνωρίσετε τα μέρη, αλλά και ελεύθερο χρόνο για να χαρείτε τη Θάλασσα και το μοναδικό χωριό του Ποπάυ!

Μπαλί | Η πύλη του Παραδείσου

Aπό 1390€ 10 ημέρες 12/07 & 25/08

Glamour Παρίσι | Η πόλη του φωτός

Το Παρίσι δεν είναι μια πόλη, είναι όλος ο κόσμος! Ένα μοναδικό πρόγραμμα για να απολαύσετε την “πόλη του Φωτός”, να γνωρίσετε τη γαλλική κουλτούρα και να νοιώσετε την αύρα που αποπνέει αυτή η μαγική πόλη! Οι αρχηγοί μας, Σοφία και Γιώργος, μόνιμοι κάτοικοι της πόλης είναι οι πιο κατάλληλοι για να σας μυήσουν στην πόλη που έχει γίνει το σκηνικό για μεγάλους κινηματογραφικούς και μη έρωτες, που έχει τραγουδηθεί και έχει αγαπηθεί όσο καμία πόλη στον κόσμο, για να γίνει σύμβολο και μύθος.

Η πόλη έχει ταυτίσει το όνομά της με τις έννοιες κομψότητα, πολιτισμός, αισθητική και αποτελεί μια από τις λαμπρότερες πρωτεύουσες του κόσμου. Το κέντρο της πολιτικής πρωτοπορίας, της ελεύθερης έκφρασης ιδεών και του έρωτα! Δεν είναι τυχαίο, που όταν την επισκέφθηκε για πρώτη φορά ο Χέμινγουεϊ, στις αρχές της δεκαετίας του ‘30, έγραψε: “Αν δείτε τον κόσμο σαν πυραμίδα, τότε σίγουρα στην κορυφή της βρίσκεται το Παρίσι”.

Glamour Ελβετία, Λίμνες Β. Ιταλίας, Αλπικό Τρένο

3 Μοναδικές αναχωρήσεις στην “καρδιά” του καλοκαιριού, για να γνωρίσετε τις 2 χώρες με ιδανικές πτήσεις, για να έχετε “γεμάτες” ημέρες και να αποφύγετε τα περιττά χιλιόμετρα. Θα μαγευτείτε από το εντυπωσιακό αλπικό τοπίο, τις πανέμορφες λίμνες, τις κοσμοπολίτικες πόλεις με τις παραμυθένιες μεσαιωνικές γωνιές, τους καταπράσινους αμπελώνες που δίνουν εξαιρετικά κρασιά, το σιδηροδρομικό ταξίδι-εμπειρία (Αλπικό τρένο) και φυσικά τη μοναδική γαστρονομία.

Χαϊδελβέργη, Αλσατία, Στρασβούργο

Ο Δρόμος του Κρασιού, 6 μέρες Αεροπορικώς
3 Μοναδικές αναχωρήσεις στην <καρδιά> του καλοκαιριού, για να απολαύσετε δύο αριστοκρατικές πόλεις, τη Χαϊδελβέργη και το Στρασβούργο, αλλά και να θαυμάσετε όλη την περιοχή της Αλσατίας, με το πανέμορφο Κολμάρ και τα κουκλίστικα Κρασοχώρια.

Νότια Ιταλία, Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, Νάπολη

6 Μοναδικές αναχωρήσεις για να γνωρίσετε με τον έμπειρο αρχηγό μας την βασίλισσα του ιταλικού νότου, την αρχαία πόλη της Πομπηίας και της απαράμιλλης ομορφιάς ακτή Αμάλφι. Από τα πολύχρωμα σοκάκια και τα ανεξάντλητα μουσεία και αξιοθέατα της Νάπολης στους αργούς ρυθμούς της απόλαυσης της καρτποσταλικής ιταλικής ριβιέρας του Αμάλφι, ένα καλοκαιρινό ταξίδι στη σκιά του Βεζούβιου είναι από τις εμπειρίες που αξίζει να ζήσεις μία φορά στη ζωή σου.

Βενετία, Μιλάνο

Η Βενετία των στεναγµών, των γονδολιέρηδων και του έρωτα, αλλά και το Μιλάνο της φινέτσας και του στυλ θα σας εντυπωσιάσουν!6 ημέρες με τα ιδανικότερα ωράρια πτήσεων για να ανακαλύψετε και να ερωτευτείτε την Ιταλία!

Ρώμη η Αιώνια πόλη, Βατικανό, Φλωρεντία

Λένε πως για να νοιώσεις την Ρώμη, δε φθάνει μια ζωή! Ίσως να μην έχουν
και τόσο άδικο, αφού η πόλη είναι <γεμάτη> από ομορφιές και ιστορία.. 5
ημέρες, με ένα <γεμάτο> πρόγραμμα για να δείτε την πόλη που αποτέλεσε
το κέντρο μίας σπουδαίας αυτοκρατορίας που κυριάρχησε για αιώνες στην
Ευρώπη και τη Μεσόγειο.

Ρώμη, Πομπηΐα, Νάπολη

Η αιώνια πόλη με τη γεμάτη ιστορία ενώνεται με την αισθησιακή Νάπολη του Νότου μέσα σε ένα γεμάτο και ξεχωριστό πρόγραμμα 5 ημερών που θα σας μείνει αξέχαστο!

Στα Βήματα του Άγιου Παΐσιου | Καππαδοκία

Μην χάσετε ένα μοναδικό πρόγραμμα, που ακολουθεί την πορεία του Αγίου Παϊσιου, ενός σύγχρονου Αγίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει και συνδυάζει τις περιηγήσεις στη σύγχρονη περιοχή της Καππαδοκίας, αλλά και στην Άγκυρα και Προύσα. Μην ξεχνάτε, η ιστορία της Καππαδοκίας αρχίζει από το 1650 περίπου πριν από τη Γέννηση του Ιησού. Στην επίσκεψή μας θα ενημερωθούμε για τις κυριότερες πόλεις που αναπτύχθηκαν και υπάρχουν και σήμερα, για τα πετρομονάστηρα και τις σημαντικότερες εκκλησίες της περιοχής, δημιουργήματα τα οποία φτιάχτηκαν από τους ίδιους τους μοναχούς που σχημάτιζαν ολόκληρες μοναστικές κοινότητες, έσκαβαν το βράχο κι έδιναν σ’ αυτόν τη μορφή εκκλησίας και πραγματικά θα διαπιστώσουμε γιατί αυτός ο τόπος είναι πραγματικά μοναδικός και μαγευτικός. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο από την αρχή έως το τέλος για να δείτε με τον πληρέστερο τρόπο τις περιοχές με τον έμπειρο συνοδό μας και να διαμείνετε σε κεντρικά πολυτελή ξενοδοχεία με ημιδιατροφή.

Βουκουρέστι, Καρπάθια, Πύργος Dracula

Ένα μοναδικό πρόγραμμα, διαφορετικό από όλα τα προγράμματα της αγοράς, σχεδιασμένο από την αρχή έως το τέλος για να δείτε με τον πληρέστερο τρόπο το Bουκουρέστι, τα θρυλικά Καρπάθια, με το μοναδικό Πέλες στα Σινάια και τον Πύργο του Δράκουλα στο Μπραν, αλλά και μια φανταστική πρόταση για να χαλαρώσετε στο μεγαλύτερο spa των Bαλκανίων, στο THERME SPA, έναν επίγειο παράδεισο 30000τμ.

Bουκουρέστι, Καρπάθια

Αξιοποιήστε τις απευθείας πτήσεις της RYANAIR, με ιδανικά ωράρια για να δείτε με τον πληρέστερο τρόπο το Βουκουρέστι, τα θρυλικά Καρπάθια, με το μοναδικό Πέλες στα Σινάια και τον Πύργο του Δράκουλα στο Μπραν, αλλά και μια φανταστική πρόταση για να χαλαρώσετε στο μεγαλύτερο spa των Βαλκανίων, στο THERME SPA, έναν επίγειο παράδεισο 30000τμ.

Μεσαιωνική Τρανσυλβανία, Αλατορυχεία Salina Turda, Πύργος Dracula

4 αναχωρήσεις στην “καρδιά” του καλοκαιριού στην Τρανσυλβανία, όπου θα γνωρίσουμε τις μεσαιωνικές πόλεις των Καρπαθίων, θα «ζήσουμε» το μυστήριο του Κόμη Δράκουλα που συναρπάζει ακόμη και σήμερα, θα μάθουμε για τους θρύλους των Καρπαθίων, θα εντυπωσιαστούμε από το αλατορυχείο Salina Turda, αλλά και από το κοσμοπολίτικο Βουκουρέστι με τα ιστορικά αξιοθέατά του.

Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού θα νοιώσετε ότι κάνετε ένα ταξίδι στο χρόνο. Μια μοναδική εμπειρία στη γειτονική Ρουμανία που δεν πρέπει να χάσετε!

  • Μεσαιωνική Τρανσυλβανία
  • Αλατορυχείο Salina Turda
  • Πύγος Δράκουλα